OVER ONS

OVER HAER & SCHAER

Mijn naam is Miranda van der Sluis ik ben 31 jaar en woon in Dordrecht. Al jong was het voor mij duidelijk dat mijn hart uitging naar het kappersvak. Op mijn 14/15e ben ik begonnen met stage lopen in een kapsalon, daar heb ik ook mijn opleiding gevolgd en de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen door veel cursussen te volgen. Mijn droom is altijd al geweest om voor mezelf te beginnen. In 2014 ben ik begonnen aan het melkpoortje in het centrum van Dordrecht en in 2017 ben ik mij gaan specialiseren in haarwerken. Hierdoor is de ruimte aan het melkpoortje te klein geworden en ben ik in 2022 geopend op de Venuslaan 2 in Sterrenburg.
Het belangrijkste vind ik dat ik alle aandacht aan mijn klanten kan geven die ze verdienen. Ik adviseer je graag bij de juiste keuze van jouw haarwerk. Een kapsel dat bij je huid, gezichtsvorm, en persoonlijkheid past.

HAARDONATIE EN HAARWERKREPARATIE

In 2017  heb ik na mijn opleidingen tot haarwerkspecialist nog de opleiding pruikenmaker afgerond. dit houdt in dat je vanaf de tule zelf een heel haarwerk of een haarstuk kan maken maar ook haarwerk reparaties kan uitvoeren.

Nu is er in Nederland een haar schaarste waardoor het lastig is om aan Europees haar te komen.

Voor stichting haarwensen zijn de eisen dat het een minimale haarlengte van 30 cm moet zijn en het niet gekleurd mag zijn.

Maar voor haarwerk reparaties hoeft de lengte niet zo lang te zijn en maakt het ook niet uit als het gekleurd is. Met elk haar wat gedoneerd wordt kan ik weer iemand blij maken door dit te verwerken in een haarwerk.

ONZE WERKWIJZE

Mijn werkwijze bestaat uit eerst telefonisch contact, een intakegesprek waar we alle wensen door nemen, een doorpas afspraak en daarna de aflever afspraak waar ik ook alles vertel over de verzorging en opzet instructies geef. Een intake kan plaats vinden binnen 5 werkdagen en is altijd gratis en vrijblijvend.

Je kunt langskomen in de salon, maar ik kan ook bij jou thuis komen of in het ziekenhuis. Als je ten gevolge van een chemotherapie een haarwerk of pruik nodig hebt, adviseer ik je om ruim vóór het begin van de kuur een afspraak te maken. Wij kunnen dan samen alvast de keuze maken welk haarwerk het beste bij je past. Het allerbelangrijkste hierbij is dat je jezelf prettig voelt. Voor de confectie geldt een levertijd binnen 2 werkdagen voor maatwerk is dit binnen 12 weken.

INTAKEGESPREK

Tijdens het intakegesprek staan de kennismaking, de intake en de eerste persoonlijke wensen centraal. Hierbij kijk ik naar je gezichtsvorm, je eigen haarkleur en het model. Kiest uw voor confectie, dan wordt er kosteloos een zichtzending besteld met een aantal haarwerken die bij jouw wensen passen. Wij nemen alle tijd die nodig is om uit deze collectie jouw haarwerk te selecteren. Zit er een haarwerk bij waar je je goed bij voelt, dan wordt het haarwerk, indien nodig, aangepast en geknipt tot het gewenste model.

Kies je voor een maatwerk, dan wordt er een mal van het hoofd gemaakt en kan deze helemaal naar wens gemaakt worden. Graag vertel ik je tijdens de intake over alle opties die er zijn. Heeft uw een verwijsbrief van het ziekenhuis, neem deze en je zorgpas dan graag mee.

TWEEDE AFSPRAAK

Tijdens de tweede afspraak gaan we verschillende haarwerken doorpassen. Zit er iets bij? Dan maak ik dit op maat en zal ik aanpassingen doen mocht dit nodig zijn. Daarna wordt de ophaal afspraak ingepland. Je gaat pas de deur uit als je volledig tevreden bent over jouw haarwerk. Het in model knippen doen we ter plaatsen, zodat ik goed kan zien hoe het valt.

 

ONDERHOUD & ADVIES

Tijdens het tweede gesprek adviseer ik je uitgebreid over het onderhoud van jouw haarwerk. Dit is belangrijk om het haarwerk zijn mooie, gezonde en natuurlijke uitstraling te laten behouden. De juiste producten zijn hierin heel belangrijk. Ik sta daarnaast voor je klaar voor eventuele reparaties, het bijknopen van haar en het wassen en opnieuw modelleren van jouw haarwerk of pruik. Je krijgt ook altijd een standaard mee om het haarwerk ’s avonds op te zetten, zodat het mooi blijft.

NAZORG

Ik hecht grote waarde aan een tevreden klant. Niet alleen als jij met jouw haarwerk de salon uitloopt, maar ook in de maanden daarna. Na een week word je altijd teruggebeld of alles naar wens is met het haarwerk. Na zes weken volgt er een controle afspraak als je dit wenst. Ook krijg je altijd 1 onderhoudsbehandeling erbij.

VRAAG EEN GRATIS & VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK AAN

Het intakegesprek kan al binnen 5 werkdagen plaatsvinden. Bij mij in de salon, bij u thuis of in het ziekenhuis.