HAARPRODUCTEN

HAARPRODUCTEN IN DE SALON

Graag vertel ik je met welke haarproducten ik werk in mijn salon. Ik selecteer de merken met veel zorg.

Maria Nila haarproducten

Maria nila

Maria Nila, opgericht in Stockholm ontwikkeld al jarenlang een mooie verzorgingslijn voor ieder soort haar. De producten van Maria Nila zijn 100% Vegan en volledig vrij van sulfaten en parabenen. Het merk draagt diverse prestigieuze keurmerken als leaping bunny & PETA en draagt hiermee bij aan duurzame ontwikkelingen in beautybranche. Maria Nila doet ook uitgebreid onderzoek naar de herkomst van hun ingrediënten en doet mee aan het plan VIVO project, waardoor ze het gebruik van de verpakking 100% kunnen compenseren

Mediceuticals

Mediceuticals® Laboratories ontwikkelt en levert unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Productontwikkeling en productie in de Verenigde Staten sinds 1964.
Er zijn verschillende lijnen
Mediceuticals® Scalp Therapies zijn specifiek geformuleerd om verschillende hoofdhuidproblemen te behandelen, waaronder roos, een vette of droge hoofdhuid, een gevoelige hoofdhuid of een geïrriteerde hoofdhuid. De lijn bestaat uit technologisch geavanceerde producten die zich richten op de specifieke oorzaken van hoofdhuidproblemen en helpen het haar en de hoofdhuid terug te brengen in een gezonde conditie.
Mediceuticals® Advanced Hair Restoration Technology producten helpen bij het verminderen van overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Daarnaast brengen en houden deze producten het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie. De lijn bestaat uit speciaal ontwikkelde haar en hoofdhuidproducten die helpen bij chronisch en periodiek haarverlies, het stimuleren van nieuwe haargroei en het versterken van dun en zwak haar. De roze lijn is specifiek ontwikkeld voor vrouwen die last hebben van overmatig haaruitval of dunner wordend haar.
Voor meer informatie adviseer ik u graag in de salon.

DEPOT producten voor haar, baard en snor

DEPOT®

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man.

Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

Specifieke producten voor het haar, scheren en baard- en snorverzorging worden aangevuld met producten voor het lichaam, evenals accessoires.

Formules op basis van innovatieve technologieën en hoogwaardige ingrediënten.

Max Pro

Al sinds 2013 brengt Max Pro haarstylingtools op de markt, en staat bekend om het bieden van topkwaliteit. Het internationale merk heeft een uitgebreid assortiment aan innovatieve producten, die je haar beschermen en verzorgen, en daarnaast eenvoudig zijn in het gebruik. Met de vele beschikbare soorten krultangen, föhns en stijltangen, biedt Max Pro de juiste tools voor elk kapsel dat je maar kunt bedenken.
de stijltangen en krultangen gaan op tempratuur dus te gebruiken voor de haarwerken op lage tempratuur.

Haar krullen met een Max Pro krultang

Haarwerken

Voor de haarwerken werk ik met verschillende leveranciers een aantal merken die ik in de salon verkoop zijn:

  • Ellen wille
  • Christian faye
  • Gisela mayer
  • Belle Madame
  • Jon Renau

CONTACT OPNEMEN

We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.